BEZPEČNOST
EFEKTIVITA
STANDARDY
518 343 804   222 938 871   forward@forwardline.cz   
vyhledat Vyhledej
  O NÁS   |  SLUŽBY   |  REFERENCE   |  KONTAKTY   |  KARIERA   |  PARTNEŘI  
NOVINKY
 
ŘÍJEN 2014 - 16.10.2014 připravujeme kurz METROLOG v praxi a 21.-22.10.2014 kurz BEZPEČNOST INFORMACÍ dle ISO/IEC 27001:2013 - požadavky revidované normy, nejen pro interní auditory
září 2014 - FORWARD Line a.s. pořádala kurz Interní auditor ISO 9001:2008 s přípravou na revizi 2015, účastníkům se nejvíce líbil výklad interaktivní formou, široké objasnění problematiky a praktické příklady.
květen 2014 - společnost FORWARD Line zahájila práci na projektu implementace Systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ISO 18001 a SCC (Safety Certificate Contractors) ve společnosti PERI největším výrobcem, prodejcem a nájemcem systémů bednění a lešení na světě.

Více novinek
NOVINKY NA EMAIL
 
Chci zasílat informace o nových službách


Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Norma ISO 22000:2006 specifikuje požadavky na systém managementu bezpečnosti potravin, jež spojuje všeobecně uznávané klíčové prvky zajišťující bezpečnost potravin v celém potravinovém řetězci až do okamžiku jeho konečné konzumace.

Přínosy systému

  • Zvýšení konkurenceschopnosti, důvěryhodnosti a spolehlivosti organizace, snížení počtu reklamací
  • Neustálé zlepšování, orientace na dlouhodobé zisky a jejich maximalizaci, s ohledem na bezpečnost potravin,
  • Příležitost vstupu do dalších sektorů potravinářského průmyslu, stát se přímým dodavatelem světových firem nebo získání nových zákazníků dodávajících do potravinářského průmyslu.
  • Zlepšení podnikové kultury a komunikace (interní i externí) i lepší krizový management.

Co získáte

  • Doporučení k vydání certifikátu od akreditovaného certifikačního orgánu, pomoc při jeho výběru
  • Kompletní metodickou pomoc, návrhy řešení a návrhy dokumentace
  • Vyškolení a výcvik odpovědných pracovníků
  • Analýzu nebezpečí, identifikaci a posouzení rizik, provedení interních auditů a předcertifikačního auditu

Pro koho je ISO 22000

Primárním producentům v agrárním sektoru včetně výrobních, přepravních a distribučních společností až po maloobchod, restaurace a jídelny. Dále pro organizace, jejichž činnost nebo produkty souvisí s bezpečností potravin.

  NAPIŠTE NÁM   |  MAPA STRÁNEK   |  SLOVNÍK POJMŮ